Česky English

1.Sportovní tábor, Netolice, 22.-29.7.2OO6

Sportovní tábor v Netolicích v Jižních Čechách se konal  již po jedenácté.
Základní program byl stejný jako v minulých ročnících. Novinkou s velkým ohlasem bylo zařazení golfové výuky. Jinak dopoledne - jako tradičně - vždy jedna skupina trénovala na kurtech tenis a druhá nabírala na běžecké dráze kondičku. Odpoledne se chodilo k místnímu rybníku Podroužek za koupáním. Co také jiného dělat když teplota stoupá až nad tropických 30°C?   Starší partička vyjížděla na kola a zcela pravidelně končila u nějaké vody. Po večeři následoval opět sport, většinou fotbálek,  ping-pong nebo golf. Nadšení příznivci tohoto krásného sportu „ohrožovali“ při dlouhých odpalech trenující domácí fotbalisty.

I tento rok jsme zařadili do programu celodenní výlet, tentokrát do Hluboké na zámek a do ZOO. Cyklisté dojeli až do Českých Budějovic.
Po dobrých zkušenostech z roku 2005 jsme zařadili ještě jeden celodenní výlet pro menší skupinu  cyklistů  cyklobusem na Šumavu.

Vzhledem k opravdu horkému počasí, které nás trápilo celý týden, jsme vynechali tradiční tenisový turnaj. Jako kompenzaci jsme zařadili na velké přání menších účastníků zájezdu ,,Pochod za pokladem aneb noc hrůzy“. V noční tmě bez baterek se i ti nejstatečnější  drželi svých starších průvodců jako klíšťata.  Ale poklad byl nalezen!

Do Netolic se určitě vrátíme i příští rok.

11.jpg 2.jpg 5.jpg 10.jpg
3.jpg 4.jpg 8.jpg 9.jpg
7.jpg 6.jpg 1.jpg
Webmaster FOLDINA.cz